Herfstkampioen

Provinciale Reserven
K. Wuustwezel FC A
16-11-2019
5-1

Wat een moeilijke wedstrijd aankondigde werd in de beginfase ook op de grasmat gelegd. Een team dat slechts 5 doelpunten slikt in een half seizoen heeft een stugge verdediging. We waren er dus op voorbereid. Met veel secure balcirculatie en creaties van flank naar flank, speelden we quasi constant op hun helft.
Na een kwartier kon Dennis Claes een rebound fijn in de beneden hoek rammen. 1-0.
De snelle aanvaller van Wuustwezel zag zijn poging gered door Nick Geentjens die secuur stond te keepen. Juist na het half uur werd eindelijk een voorzet van Isaac Ossomo listig door Jeffrey Dewash over de handen van de keeper geklopt: 2-0.
Tweede helft startte met dezelfde grinta. Arno Pasqual kon zich vrij spelen op links en schotelde de bal voor de voeten van Ryan Adala die binnentikte: 3-0.
Op het uur was een positiefout de oorzaak van een infiltratie: 3-1.
Even geschrokken omdat de clean sheet voorbij was. Dennis Claes nam dat op zijn krachten en bij de eerste tegenaanval kopte hij een voorzet van Arno Pasqual overhoeks binnen: 4-1.
In de 70ste minuut volgde dan nog de apotheose met een copy-doelpunt.  Vanuit het middenveld werd de bal van links naar rechts gebracht over vier stationnetjes en lanceerde de snelle Ryan Adala die de bal hard over de grond naar de stip bracht waar Giann Delange op volle snelheid de bal staalhard binnenkegelde: 5-1.
Opdracht volbracht.
Super fier om met deze groep te mogen werken.
 

Verslagen

Terug naar boven