Een seizoenshelft waar jongens mannen werden !

K. Sint Job FC
Prov. U21
01-12-2018
2-7

Een nieuw seizoen, een nieuw begin. Met volle moed werd het seizoen aangevat.
Na enkele weken en 2 verloren competitiewedstrijden verder zakte de moed al snel weer in de schoenen.
Ondertussen namen we afscheid van onze coach. Vol ongeloof gleden onze jongens verder weg in de negatieve spiraal.
Op zoek naar een nieuwe coach dan maar…. Ondertussen nam Dirk de trainingen op zich en werd er stevig doorgetraind. Telkens onze jongens Dirk zagen komen wisten ze dat ze weer vol aan de bak moesten en het geen rustige training ging worden. Hij legde een zeer goede basis waar onze nieuwe coach Jamie verder op kon bouwen.
Bedankt Dirk!
Een nieuwe coach, een nieuwe wind en een nieuwe aanpak…
De eerste wedstrijd met de nieuwe coach werd onder een nieuw elan aangevat. Er werd ingepraat op iedere speler en duidelijke afspraken gemaakt. Doe je taak, geloof in jezelf maar vooral wees 1 team! Al snel werd duidelijk dat de moed en het geloof op een overwinning erin zat en onze jongens Jamie iets wilden teruggeven voor het vertrouwen dat hij gaf aan de spelersgroep. Minderhout werd het kind van de rekening. De eerste overwinning was een feit….
De stevige trainingen volgden elkaar op en de overwinningen bleven maar komen. Ok, het was niet altijd met mooi academisch voetbal, daar is iedereen zich van bewust, maar vooral de weerbaarheid van de jongens als het net even wat minder lukte viel bij velen op. Vroeger zakten ze al snel dieper weg als het wat minder ging en nu zetten ze zichzelf erover door hard te werken tijdens de wedstrijd en er steeds in te blijven geloven…. Aangevuurd door Jamie langs de lijn.
De laatste wedstrijd voor de winterstop kwam in zicht…. De laatste wedstrijd in de kleine reeks.
Tevens een wedstrijd waar het harde werk van de weken ervoor zich resulteerde in een onverhoopte virtuele eerste plaatsen de bijhorende herfsttitel .
In het midden van de nacht moesten we op Sint-Job spelen. Ja, voor sommigen onder ons is om 08u samenkomen op verplaatsing nog nacht…. De wedstrijd startte om 09u30.
De eerste helft werd een beetje zenuwachtig aangevat en de passing was niet altijd zuiver. Onze jongens waren duidelijk op zoek naar hun goede vorm. Er werd niet op elkaar geschoten maar iedereen stond te vloeken op zichzelf wetende dat ze beter konden. Hard werkend gingen we de rust in. Toen iedereen in de kleedkamer zat was het muisstil, allemaal in zichzelf gekeerd, denkend waarom lukt het mij niet vandaag. Wederom vond coach Jamie de juiste woorden om het vuur in de jongens aan te wakkeren. Met volle moed werd de tweede helft aangevat. Al snel werd duidelijk dat de rust ons goed gedaan had en we vrij snel konden scoren. Het spel verbeterde met de minuut, het geloof in de overwinning en het spelvreugde groeiden nog sneller. Hierdoor kon Sint-Job nooit meer in hun spel komen en werd er nog enkele keren gescoord. Het laatste fluitsignaal weerklonk en de eindstand, 2-7 , stond op het bord. De kersverse herfstkampioenen vierden en zongen luid. De frustratie van het begin van het seizoen moest eruit! De Champagne ook ;)
Wie er allemaal scoorde, de beslissende splijtende pass gaf of met een lekkere panna de tegenstrever gek maakte doet er eigenlijk niet toe…. De manier waarop de titel behaald werd, door hard werkend iedere training en wedstrijd een te vatten aangevuld met een duidelijke, vurige maar faire coaching is de grootste overwinning van het team.
Nee, dit is niet zomaar een wedstrijdverslag maar een verhaal van de eerste seizoenshelft waar jongens eindelijk mannen werden !!!
Succes in de 2de ronde mannen !
ONE TEAM!!!!!
 

Verslagen

 
 

jammerlijk verlies

20-10-2018
 

Moedige strijders

13-10-2018
 
 
 

collectieve offday

29-09-2018
 

Mooie remonte

22-09-2018
 
 

Mooi voetbal blijft

15-09-2018
 
 

collectieve offday

04-11-2017
 

Mindere dag

21-10-2017
 
 

Mooie progressie

30-09-2017
 

Nipt maar verdiend!

23-09-2017
 
 

Goed begin

02-09-2017
 

Goede teamgeest

09-09-2017
 

Vuurdoop

20-08-2017
 

Oefenwedstrijd

26-08-2017
 
Terug naar boven