Ombudsdienst

OMBUDSDIENST JEUGDWERKING
 

Contact: Guido Claeys/Sandra Van den Bosch

Gsm: Guido 0479 94 59 69 na 19.00u en Sandra 0498 62 67 12 na 19.00u

E-mail: ombudsdienst.ternesse@telenet.be

PROCEDURE VOOR PERSOONLIJKE PROBLEMEN

 

De ombudsdienst is binnen onze club het aanspreekpunt voor alle persoonlijke problemen van onze jeugdspelers. Hij/Zij maakt geen deel uit van het jeugdbestuur van K Ternesse VV, is geen lid van de RVB en voert verder ook geen enkele officiële functie uit binnen onze club. Dit alles om zijn/haar onafhankelijke positie te vrijwaren.

Het spreekt voor zich dat alle klachten die geuit worden, gegarandeerd in alle discretie worden behandeld. Problemen zoals persoonlijke problemen van financiële of familiale aard, problemen op studievlak of de combinatie voetbal/ studies, racisme, pestgedrag of intimidatie, …. kan u dan ook bij melden bij onze ombudsdienst.

Door de onafhankelijke positie kan de ombudsdienst zich dan ook vrij bewegen in alle echelons van de club. Indien bepaalde informatie relevant is voor de sportieve ontwikkeling van betrokkene kan deze info, mits toestemming van betrokkene, besproken worden met de technische staf.

Voor elk probleem is er een gepaste oplossing. Wacht dus niet met melden van uw probleem! Op vraag van, maakt de ombudsdienst tijd vrij om aanwezig te zijn op een training of wedstrijd. U kan hem daarenboven telefonisch of per mail bereiken op bovenstaande contact gegevens.

K Ternesse VV houdt zich te allen tijde aan de kernwaarden die centraal staan in het beleid van zijn jeugdwerking en garandeert dan ook dat problemen die onze jeugdspelers kunnen ervaren met de nodige aandacht op een serieuze manier zullen behandeld en opgelost worden.

Bij Sandra en Guido kan je terecht met je klachten of persoonlijke problemen binnen de club. Dit kunnen problemen zijn van financiële of familiale aard, problemen op studievlak of de combinatie voetbal/ studies, racisme, pestgedrag of intimidatie, ….

 

Hoe te contacteren?

Gsm: Guido 0479 94 59 69 na 19.00u en Sandra 0498 62 67 12 na 19.00u
Email: ombudsdienst.ternesse@telenet.be

Terug naar boven