Nieuws

K. Ternesse VV beschikt over een kunstgrasveld.

01 april 2014
www.kternessevv.be
Het is een met zand- en rubber ingevulde kunstgrasmat. De productlijn is een revolutionair kunstgras dat natuurlijk oogt en slijtvast is. De kunstgrasmat maakt gebruik van het unieke Duo Yarn System wat gepatenteerd is.

Het Duo Yarn System staat voor een 100% propeller monofilament grasmat waaraan een tweede type garen wordt toegevoegd.
De grasvezels blijven rechtop staan dankzij de profilering van het garen, de heliflex technologie en de invulling met zand en rubber. Het zonlicht reflecteert zoals op natuurgras. 
De kleuren die worden gebruikt komen vrijwel overeen met de tinten van natuurgras. De kunstgrasmat benaderd hiermee dan ook het uiterlijk van natuurgras.De heliflex technologie zorgt ervoor dat het garen steeds rechtop veert na iedere balbots of indruk.
Hierdoor draagt de grasmat als het ware de bal, zodat de voet van de speler zich er gemakkelijker onder plaatst.
De balrol en de rolsnelheid van de bal op natuurgras worden geĆ«venaard. 
De geprofileerde monofilm houdt de rubberinvulling ter plaatse, zodat deze tijdens het spel niet kan opspringen en het veld mooi egaal blijf. De topjes van de geprofileerde monofilm splitsen bij gebruik van het veld en vormen een perfecte afscherming van de rubbervulling.
Zonlicht komt niet meer direct op het rubber, langdurige opwarming van de grasmat wordt vermeden.

 

K.Ternesse VV

Plaats een reactie
*
*

 
www.kternessevv.be
De trainingen starten terug op.  We rekenen op iedereen om enkele basisregels te respecteren. Lees de instructies vooraleer naar… Meer >
 
Terug naar boven