Activiteiten

Valencia CF Voetbalkamp

Datum 3 - 7 aug 2020
Tijdstip 08:30 - 17:00 uur
Locatie Ternesse VV
Adres Brieleke Wommelgem
Valencia CF Voetbalkamp

 

 

 

 

 

 

 

Persbericht K. Ternesse VV

 

 

 

Goed nieuws: Het Valencia Voetbalkamp gaat komende zomer door!

Nu België te maken heeft met een ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij de zomervakantie voor uw kind toch kunnen laten slagen. Daarom hebben wij, in overleg met K. Ternesse VV & Valencia CF besloten dat het Valencia Voetbalkamp komende zomer doorgaat!

Het is moeilijk te voorspellen hoe het coronavirus zich ontwikkeld, en welke veiligheidsmaatregelen we moeten treffen komende zomer voor een gezond en veilig sportklimaat. Uiteraard zullen we er alles aan doen om dit te realiseren.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de zomervakantie van maandag 3 augustus t/m vrijdag 7 augustus 2020 op het complex van K. Ternesse VV. Tot en met 7 juni kunt u nog profiteren van de Early-Bird Actie én ontvangt u €10,00 korting op de aanmeldprijs.

 

Het Valencia Voetbalkamp is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen.

 

De deelnemers ontvangen van partner Puma een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 5 dagen top training volgens de succesvolle Valencia Methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is €220,- (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen).

 

Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en meer!

 

Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.be

 


Terug naar boven