Activiteiten

Pasdagen

Datum 3 jun 2017
Tijdstip 10:00 - 13:00 uur
Locatie Brieleke - kantine

Beste leden,

 

Het seizoen is nog niet ten einde maar we zijn al volop bezig met de voorbereiding van volgend seizoen. In dit kader organiseren we op de club pasdagen voor de kledij naar volgend seizoen toe zodat iedereen tijdig opgesmukt aan het seizoen kan beginnen.


De gepaste kledij zal later op Ternesse kunnen worden afgehaald.

Tijdens deze pasdagen dient er dan ook een voorschot tot lidgeld betaald te worden. Dit voorschot bedraagt €100 en dient cash betaald te worden aan Ria. Zij zal u een bewijs hiervan afleveren. Het restsaldo dient gestort te worden op reknr BE78 9799 8018 3486 voor 20/8/2017. Het lidgeld van U7 tot U21 bedraagt het volgend jaar €245.


Er bestaat ook de mogelijkheid om tijdens deze pasdagen extra kledij te bestellen die niet inbegrepen is in het lidgeld/basispakket. Deze kledij wordt aangeboden met extra leden korting. Deze rekening is apart te betalen maar kan wel via bankcontact rechtstreeks bij Bego-sport ter plekke afgerekend worden. Bego-sport zal jullie later persoonlijk informeren wanneer deze extra kledij kan afgehaald worden bij Bego-sport.

De organisatie van dit alles is in handen bij Sabine Boels en zij kan nog wel wat helpende handen gebruiken. Graag een mailtje om verder af te spreken met Sabine op :

binneke@live.be

Hopelijk tot dan, en ook alvast bedankt voor de hulp namens Sabine!


K Ternesse VV


Terug naar boven